Rémtörténetek

Sajnálom hogy az utóbbi időben nem foglalkoztam az oldallal de nekem is voltak dolgaim de próbálok mindent bepótolni. Először is hoztam nektek rémsztorikat :) remélem tetszenek majd. Jó olvasást hozzá! 

Hogyan idézzünk szellemeket? :

1. Egyedül nem ajánlatos belefogni, de 3, 7 illetve 9 ember semmiképpen ne vegyen részt.
(ezek a számok mágikus jellemmel rendelkeznek és a negatív erőket hozzák létre, a várva várt szellem helyett egy sokkal rosszabb, negatív erővel rendelkező lényt hozhatunk elő...)

 

2. Mindig nyugodt, kiegyensúlyozott, lelkileg stabil állapotban kell lenni.
(az idegileg illabilis emberbe hamar beleszállhat a szellem, amit nem egyszerű visszaküldeni a másvilágra, örületbe, sőt öngyilkosságba is kergetheti a megszállt embert a szellem...)

 

3. A környezet is mindig pozitív hely legyen. 
(a temetők,hullaházak, ahol negatív erők vannak inkább jelen,ott életveszélyes próbálkozni, ott igaz találunk bolyongó lelket, de nagy a veszélye annak,hogy azok mégnem tudják hogy meghalltak, zavarodottak, gonoszak és csak a megfelelő alkalomra várnak,hogy lecsaphassanak oktalan halandókra...)

 

4. Határozottnak kell lenni, ha nem azt a személyt sikerül megidézni,akit akartunk,tudni kell elküldeni! 
(sosem szabad félelmet mutatni, mert akkor sosem szabadulsz meg tőle, életed végéig a nyakadon marad, visszafordíthatatlan következményeket okoz. Csak szakember tudja elküldeni, ha nem késő...)

 

5. Soha ne szakítsuk meg a kört hírtelen, bármi meglepő dolog is történik!
( a hírtelen szétugrás, elszaladás az éppen megidézett lelket a földön tarthatja, veszélyt hozva nem csak az idézőkre, hanem mindenkire...).

 

 

Quja táblával sok ember idéz szelllemet:

 

Ha már szellem idézésröl van szó akkor beszéljünk a szellemekről is egy picit:

Az itt rekedt szellemek gyakorta kapcsolódnak rokonokhoz. Vannak az itt maradottak közül olyanok, akiknek tudásából hiányzik a földi lét utáni szabályok ismerete.

 

Nem engedik megnyugodni szeretett halottjuk szellemét. Amíg ugyanis a szellem nem látja az itt maradottak megnyugvását, addig nem tud eltávozni a túlvilágra. Húzza a lelkét az itt maradottak fájdalma. Lelkiismeret furdalásuk van. 
 

Nehéz a lelkük, nem tudnak emelkedni a túlvilági létsíkok felé. Amikor néhány hónap, vagy év múlva megnyugodtak az itt maradottak, már késő. A halott szellem nem tud távozni, mert a fénykapuja, ami mindig saját személyre szóló, 48 nappal a halála után bezárult.

A közvetítő


A médiumok olyan személyek, akik rendelkeznek azzal a képességgel, hogy kapcsolatba kerüljenek halott személyek lelkével, angyalokkal vagy más test nélküli entitásokkal.


De aztán vannak köztünk ANGYALOK is:

Az angyalokba sokan hisznek,sokan nem.

Vannak jó és rossz angyalok.

Jó angyalok: Jó irányba terelnek minket,jeleket adnak,hogy mi a rossz és mi a jó. Vannak akik érzik őket,vannak akik nem. Őrangyala viszont mindenkinek van .

 

Rossz angyalok: Őnekik többnyire fekete vagy sötétebb szárnyuk van. Az az angyal válik ilyené, aki csalódott az emberek lelkében. A rossz írány felé vezetnek minket. (Én inkább a rossz angyalokban hiszek,de hát ízlések és pofonok Főadmin :P)

 És akkor most egy kis boszorkányság:

A boszorkányság az emberi civilizációval egy időben alakult ki. Az ismeretlentől való félelem, és annak az életünkben hitünk szerint betöltött szerepe hozta létre a boszorkányokat, akik az ismeretlenből varázsolnak jót vagy rosszat - valamit, amit irányítani tudunk. 

A boszorkányok mindig is közvetítők voltak az ember és a misztikus természetfeletti hatalmak, például az angyalok és a fenti lelkek között. Amikor egy boszorkány sikeresen oldott meg egy látszólag rejtélyes problémát, azt varázslatnak tekintették, hiszen ezt a folyamatot logikával vagy észérvekkel nem lehetett megmagyarázni. A boszorkányság maga annyit jelentett, hogy ezek a médiumok a magasabbrendű égi hatalmak vagy lelkek segítségét kérték egy probléma megoldáshoz, és ennek érdekében bizonyos rituálékat végeztek.

A boszorkányok többsége olyan nő, aki természetfeletti démoni képességekkel rendelkezik, és rosszat betegséget, pusztulást hoz.

És ha már megvoltak a boszik akkor beszélhetünk a legnépszerűbb módszerükről az ÁTKOKRÓL és a RONTÁSOKRÓL:

Egyszerűbb rontások
 Hatásuk a legtöbb esetben vicces,nem okoz túl nagy sérülésket.Engedett átkok,használatuk nem büntetendő,de nem mindennapi használatra specializálódtak.
 
Ime néhány példa: 

 

Varázsige: Abuso ammalarsi! 
Funkciója: Fejfájás,gyomorgörcsök,hányinger
Használata:Enyhébb megbetegedési rontás,tünetek normálisak,nem lehet megállapítani,hogy milyen rontással lett megbetegítve az áldozat.
Megszüntető igéje:Nincs,a rontás egy hét után megszűnik,mellékhatás nincs.
Varázsige: Finite accaduto!
Funkciója: Rothadást idéz elő
Használata: Emberre ártalmatlan,növények elpusztítására szolgál.Mindent megsemmisít 2m-es körzetben.
Megszüntető igéje: Nincs,a pusztítás végleges.Varázsige:Adige adulto !
Funkciója:Öregedést vált ki
Használata:A kimondott rontás után az illető azonnal átváltozik öreg korúra
Megszüntető igéje:Nincs,megszűnik 12 óra múva,mellékhatásként elveszíthetőek a mentális képességek egy időreVarázsige:Afferare aglio!
Funkciója:Dermesztő rontás
Használata:Fagyást idéz elő,bármilyen élőlény megfagy tőle
Megszüntető igéje:Alcuno aglio!Varázsige:Aliola agrario!
Funkciója:Vakulást előidéző rontás
Használata:A személy rövid időre megvakul.E rontást jól lehet használni párbajok során,ezzel előnyt szerezhetünk.Védekezés nincs ellene.
Megszüntető igéje:Nincs a rontás csak 2 percig tart.Varázsige:Attraente fixio!
Funkciója:Hátráltató rontás
Használata:A pálca lökéshullámot bocsájt ki magából,ami a magasba repíti az áldozatot.
Megszüntető igéje:NincsVarázsige:Baleno avvenire!
Funkciója:Villám rontás
Használata:Pálcából kilövelő villám áramütésként használ.
Megszüntető igéje:Nincs,a varázslat addig tart,míg a pálca koncentrációban van,mellékhatásként egy rövid ideig a bőr viszkethet,és esetleges égési sérülések keletkezhetnek.Varázsige:Celere calavia!
Funkciója:Némitás rontás
Használata:Egy órányi némaságot okoz,szintén jó használni párbajok során,ha az ellenfél nem rendelkezik okkulumenciával.
Megszüntető igéje:Nincs,hatása egy óráig tart,mellékhatásként rekedtséget okozhat,illetve hangeltorzulást
Varázsige:Priomo completo!
Funkciója:Eszméletvesztés
Használata:Két órányi eszméletvesztést okoz
Megszüntető igéje:Nincs,mellékhatásként kissebb szédülést,émelygést okozhatVarázsige:Verbus deful!
Funkciója:Elmezavar
Használata:Több napig tartó elmezavart okozhat,hatása alatt mehkeveri az érzéseket,gondolatokat,a rontás kimondója irányítani tudja az áldozat testét.
Megszüntető igéje:Nincs,a rontás után megszűnnek a tünetek,némi emlékezetkiesést okozhat.

 

És akkor amit ígértem a rémsztorik:

 A ház szelleme

Volt egyszer egy házaspár. Nagyon boldogok voltak. Már régóta ugyanabban a házban laktak. A férj és a feleség nagyon szerettek volna egy olcsó de nem kicsi házat. Este beszéltek erről majd lefeküdtek aludni. Másnap reggel a feleség elmondta, hogy megálmodta álmai házát és,hogy ő ilyet szeretne: Nagy halváyrózsaszín ház fehér tetővel,belülről szépen kifeste, lekövezve,,leparkettázva. A férj tudta, hogy nem találnak ilyet de azért elmentek keresgélni. Rövidesen megtalálták a házat,bementek belülről is ugyanolyan volt mint amit megálmodott. Megkérdezték a ház kertészét,hogy mennyi az ára a háznak,aki ezt mondta:nagyon olcsó mert a tulaj minnél hamarabb szabadulni akar ugyanis szellem van itt. Hát a párt nem érdekelte a szellem ezért meg akarták venni. A kertész szólt a tulajnak aki örömében iderohant. Mikor meglátta a hölgyet (a feleséget) felkiabált: MAGA AZ A SZELLEM!!!


                                                  A toll 

Egy kislány családjával a kirakatok között sétált. Meglátott egy gyönyörű tollat. A tollon elektronikus szám volt: 8, a kislánynak nagyon megtetszett. Megvetette anyukájával, aki meg is vette. A kislány örült és azzal el is kezdte írni házi feladatát. A toll megkarcolta majd levágta a kislány ujját. Megijedt elmentek a sebészetre, de nem tudták visszavarni. Hazamentek a kislány sírva feküdt le. Reggel akarta betenni a tolltartójába az új tollát de azon egy szöveg jött ki: Megbánod amiért elmentél a sebészetre!. A kislány megijed,el akarta dobni a tollat de az levágta fejét. Az anyja találta holtan a kislányt, a toll pedig 9-et írt.

 

                      A fekete rózsa


Élt egyszer egy földműves, feleségével, két lányával. Egyik nap elment a pékségbe. 
A virágárus bódéja mellett haladt el, mint mindig. Most is megnézte a kínálatot, mint mindig.
 Egyszerre megakadt a tekintete. Egy csodaszép fekete rózsa volt, amilyet még sohasem látott. 
Azonnal kiment a fejéből a pékség: megvette a rózsát. Otthon a konyhaasztalra tette egy gyönyörű vázába. 
Az egész családja álmélkodott: a rózsa szinte megbabonázta őket. Aztán este lefeküdtek aludni. Sűrű, sötét felhők takarták el
 az eget, süvített a szél. A paraszt felriadt álmából. Különös zajokat hallott. Elhessegetett a fejéből minden rossz gondolatot. Hisz csak a szél rázza az ágakat. Reggel bement a legkisebb lánya szobájába. A kislánynak át volt vágva a torka. 

Szép, szomorú temetést rendeztek a lánynak. S a gyász kifejezéseként a földműves egy szál fekete
 rózsát vett az idős nénitől, a virágosbódéban. Otthon egy fekete abroszra helyezte, az abroszt a konyhaasztalra tette. 
Este lefeküdtek aludni. Szép, csendes este volt. A paraszt éjjel megint furcsa neszelket hallott. Reggel bement a nagyobbik lánya szobájába.
A lánynak el volt metszve a torka. Szép, szomorú temetés. A gyászt egy éjfekete rózsa fejezte ki a konyhaasztalon.
 Mikor a gazda reggel felkelt, holtan találta a feleségét maga mellett. Temetés. Este egy fekete rózsát tett a gyász jelképeként az éjjeliszekrényre. És egy kést a párnája alá. Tiszta volt az ég, a telihold fénye besütött az ablakon.
 A neszekre a paraszt kinyitotta a szemét. Egy kéz nyúlt ki a rózsából. A kézben egy tőr méretű tövis. 
Az ember nem tétovázott: egy mozdulattal levágta a kezet. Velőtrázó sikoly töltötte be a kis szobát. Süket csönd maradt utána. 
Reggel az ember a pékség felé tartott. A virágosbódé mellett haladt el, mint mindig. 
A virágárusnak hiányzott az egyik keze.

A Festő

Volt egy festő, aki portrékat készített. Ennek az embernek különös képessége volt: akit lefestett az rá egy napra meghalt. Aki képet csináltatott magáról az általában halálos beteg volt, mert csak ezeket az embereket festette le. Egyik nap bement hozzá egy fiatal nő és egy festményt kért magáról. Az ember azt hitte, hogy a hölgy beteg, ezértkészített róla egy portrét. Tudta, hogy meg fog halni, de egy hét múlva tudomására jutott, hogy a nőnek csak szerelmi bánata volt.( A festő ölte, azzal, hogy lefestette). Ez az ember nem tudott ezzel a nagy bűntudattal élni, ezért elkészített egy utolsó festményét. Egy önarckép volt. Másnap holtan találták meg a képe előtt.

 

 Péntek 13.

Volt egy férfi, Steven,aki gyilkos volt, ezért már jóideje a börtönbüntetését töltötte. Azon tanakodott, hogy hogyan lehetne megszökni arról az átkozott helyről. A rabokat egy mosodábna dolgoztatták és egy jó alkalom volt Stevennek, hogy megszökjön. Minden a terve szerint alakult: belebújt egy szennyes kosárba és azt hitte, hogy onnan egy mási mosodába kerül, ahonnan már gyerekjáték lesz a szökés. De arra nem gondolt, hogy hol lesz a végállomás. Amikor megérkeztek egy újabb bötönben volt. Nem nézett rá a naptárra: PÉNTEK 13. VOLT!!!

 

A YouTube szelleme

 

Van egy videó a YouTube-on "Mereana mordegard glesgorv" néven. Ha rákeresel, semmit nem fogsz találni. Ha néha találsz is valamit, minden amit látni fogsz egy 20 másodperces videó egy férfiről, aki folyamatosan téged bámul, semleges arccal, majd az utolsó két másodpercben vigyorog. Ez igazából csak egy része a videónak. A teljes videó 2 percig tart, és a YouTube eltávolítatta, miután 153 ember aki megnézte kivájta a szemeit és elpostázta a YouTube főhadiszállására, San Brunoba. Az említett emberek majd öngyilkosságot követtek el különféle módokon. Nem tudni jelenleg, hogy tudták elpostázni a szemeiket miután kivájták őket. Valamint a titokzatos felirat az alkarjukon sem lett még megfejtve
A YouTube időszakonként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfojtsa a kíváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak egy YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és képtelen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták neki, minden amit hallottak egy magas, fúrószerű hang volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt, aki felrakta a videót, az IP cím pedig nem létezett. És az ember a videóról sose lett azonosítva.
 

 

 

 

 Egyszer egy férfi csinált egy híres innivalót. A receptjét senkinek se mondta el a világon. Egyszer egy nő megkérdezte tőle hogy mi a recept. A férfi azt mondta, hogy nem mondja meg. 1 héttel később a nő megtalálta a titkos recept papírját. Látta , hogy méreg van benne. Egy este a nő elment a férfi házához egy baltával. A férfi kiment, meglátta a nőt és levágta a fejét. Egy öregasszony pont akkor sétált az utcán. Azt mondta: -Te gyilkos...-. És a férfi őt is megölte. Jöttek a rendőrök. Megkérdezték, hogy ki ölte meg a 2 nőt. A férfi nem mondott semmit, ezért letartóztatták.A férfi kiszökött a börtönből, és leült egy fa mellé. Az arra sétáló embereket, akiknek van ilyen itala, sorban megölte.És ez az ember még ma is é! És ELKAP!!!!!!

 

                                        

A FEHÉR HAJÚ LÁNY

Egyszer egy erdő szélén lakott egy öreg néni,ésmindennap nézte a híreket a tv-ben.Egyik este nézi-nézi a tv-t,és kopognak.Egy fehérhajú kislány volt az,és vizet kért.A néni adott neki vizet,és elment.Másnap megint nézi a híreket,és megint kopog valaki,ismét a fehérhajú kislány volt az.Megint vizet kért.A néni adott neki megint,és a kislány elment.Másnap a néni megint nézi a híreket,és látja ám,hogy egy fehér hajú kislány balesetet szenvedet.Megint kopognak.Kinyitja az ajtót az öreg néni,és megint a fehér hajú kislány volt az.Megint csak vizet kért.

Fehér hajú kislány: -Vizet szeretnék kérni! Öreg néni:-Jól van kislányom,de előbb kérdezhetek valamit?Fehér hajú kislány:-Igen Öreg néni:-Nem Te vagy az a kislány aki balesetet szenvedett?? Fehérhajú lány:-DE!!! Az öregnénit pedig megölte.

                                              

 A lakás

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.

Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!!

A szörnyeteg

 

 

 

Volt egy 8 éves fiú, Mike, akinek volt két testvére. Mike-ot mindig csúfolták az iskolában, mert azt állította, hogy a szekrényében lakozik egy emberevő szörnyeteg. Még a saját testvérei is kinevették őt. Egyszer amint hazafelé tartott az iskolából, üldözni kezdték őt az osztálytársai. Egészen hazáig kergették őt. Az üldözők között ott volt Mike testvére is. Mivel tudták, hogy az anyukájuk még ugysem ért haza a munkából, ezért felmentek Mike szobájába és ott gúnyolódtak vele. A fiú testvére bebújt a szekrénybe és onnan gúnyos hanggal kiabált, hogy segítség, megesz a szörny. A többiek pedig jót nevettek ezen. De egyszer csak nem halloták már a hangot. Benéztek a szekrénybe és

csak a fiú ruhadarabjait találták meg!!!
 

És kaptok képet is :)
 

imagescad6w8qv.jpg