Hitek és Tévhitek a legendákról

SLENDER MAN

Nos szerintem kezdhetnénk a Slender Man-nel is hiszen sokan állítják, hogy létezik, de vannak akik szerint csak kitaláció a gyerekek megfélemlítésére. A történet Németországból indult egy kisvárosból. Eleinte csak a felnőttek találták ki, hogy a gyerekek ne menjenek éjszaka az erdőbe. De később a tinédzserek már nem hittek a szülőknek és bemerészkedtek. Viszont akkoriban is voltak rejtélyes gyermek elrablások illetve eltűnések derültek fényre. A legendák szerint a rém 2méter magas, nincs arca, öltönyt visel és folyamatosan követi azokat, akik az Ő területére merészkednek. Persze tudom, hogy készült ebből játék is melynek az a célja, hogy az összes cetlit összeszedd, de vajon mit csinálnátok ha ott állnátok szemtől szemben vele, és nem lehetne egyszűen kikapcsolni a játékot, hanem magadra lennél utalva?! Jó jó tudom, hogy ez csak egy magán vélemény, de szerintem van megfontolandó abban amit most nektek leírtam. Ha engem kérdeztek szerintem nem szabad azt hinnünk, hogy a szülők vagy akik "látták" hazudnak....mivan ha mégis igazat mondanak? Mi van ha az a valami itt van közöttünk és addig nem tágít amíg el nem éri amit akar....jelent esetben minket gyerekeket!

 

JEFF THE KILLER

Nos igen Jeff a másik világklasszis. A története eléggé megrázó, de végül is meg lehet érteni, hogy miért teszi azt amit tesz...az egész sztorit leírom de ez így is csak dióhéjban való fogalmazás lesz. Új városba költöznek, ahol beilleszkedési problémái vannak. Ezért meghívják egy házibuliba. Valamilyen oknál fogva elkezdi piszkálni 2 fiú és egy lány is. Bekergették a srácot a konyhába ahol egy üveg whisky-t széttörtek rajta, de Jeff kapott az alkalmon és leszúrta az egyik fiút. Majd ketten késsel fenyegették és így felmenekült a fürdőbe ahol a lány ráöntötte a hipót majd elfordult és keménykedni próbált a társa előtt de Jeff hirtlen leszúrta egy bicskával ami nála volt. Majd az utolsó ellenfele irányába fordult de a fiú csak nevetett és az öngyújtóját rádobta Jeffre akinek hirtelen lángra kapott és Jeff elájult majd arra kelt, hogy a kórházban van és épp a kötését veszik le. Mikor meglátta saját magát a tükörben nem akart hinni a szemének. Az arca teljesen kifehéredett a hipótol és az ajkai leégtek. Aznap este az édesanyja rémes nevetésre ébredt és a hangok a fürdő felől jöttek. Mikor kinyitotta látta, hogy a fia egy kést rág és a szája egyre szélesebblesz, látta hogy a fiú levágta szemhéjait. Mikor megkérdezte, hogy miért, a fiú ennyit válaszolt neki:"Mert ha lecsukom a szemem nem látom az arcomat. Mama, szép vagyok?" Az anyja nem tudott mást tenni mint bólintott. Sietve visszament a hálószobájába és szólt a férjének, hogy csináljon valamit mert Jeff megőrült. Hirtelen Jeff állt az ajtóban és a kést szorongatta, majd ígyszólt:"Mama hazudtál nekem!". Majd hirtelen rátámadt a szüleire és megölte őket. Ezután bement az öccse szobájába és felmászott az ágyára. Az öccse sírni kezdett, de Jeff csak ennyit mondott:"Ssss! Aludj vissza!" majd szívenszúrta. A legenda szerint Jeff azóta azokat öli meg akik hasonlítanak az őt bántóakra!

Valamint szeretném ha segítenétek ötleteitekkel! ha van valami érdekes sztoritok egy rémtörténet de felőlem lehet szerelmes történet is,de ha szerintetek jól mutatna az oldalon akkor a stormsubside@citromail.hu email címre küldhetitek el nekem ezeket valamint a versennyel kapcsolatos kérdéseket és képeket is ide várom :)
 
Főadmin :P