Játékok

<style type="text/css">body{cursor:url(https://www.JellyMuffin.com/cursors/pointers/cursors/18.ani);}</style><a href="https://www.JellyMuffin.com" target="_blank">Myspace Cursors</a> @ JellyMuffin.com<a href="https://www.JellyMuffin.com" target="_blank"><img src="https://www.JellyMuffin.com/adsource/rightcorner.gif" alt="Myspace Layouts & cursors" style="position:absolute; top:0px; right:0px;" border="0"></a>
 
Itt horror játékokat elemzek ki nektek, valamint leírom a játék lényegét, feladatát! Ezt a rész leginkább azoknak csinálom akik szeretnének ilyen játékokkal játszani csak nem tudják melyik a legjobb!

 

Slenderman

Nos maga a feladat adott...szedd össze a papírokat. De van egy kis bökkenő, a mi szeretett Slenderman-ünk követ, és minden egyes papír megszerzésével gyorsabban próbál elkapni téged azzal, hogy hirtelen mögéd áll vagy melléd mikor hogy! De kapunk egy kis segítséget a játéktól mert ha Slenderman a közelünkben van hangyás lesz a kép. Tulajdonképpen nem olyan nehéz a játék csak amiatt tartják annak, hogy hirtelen ott áll mellettük egy magas alak akinek még arca sincs! És mielőtt azt gondoljátok, hogy nekem könnyű mert még nem játszottam vele akkor tévedtek! Bár nem ez a kedvencem, de ezzel is képes vagyok játszani ha nagyon unatkozok! De itt egy jó tanács! SOHA NE EGYEDÜL játszatok otthon és NE ESTE! Bízzatok bennem! Nem jó!
SLENDERMAN:
 

OUTLAST

Túlélés! Eza az egy szó kifejez mindent ami erre a játékra illik!Összesen van 1 kamerád. Egy elmegyógy intézetbe érkezel ahol mint riporter ki kell derítened, hogy mi is van elrejtve a falak között! Persze ez nem könnyű. Mindenki tudja, hogy te ott kiakarod szimatolni a dolgokat, ezért téged is megőrítenek! Egy bizonyos gép által te is olyan leszem mint a többi őrült, de mégsem! Indőnként megjelennek ugyanazok az ábrák amiket a gépen láttál és egy szellem próbálja rádhozni a frászt, de nem kell kiakadni, ő nem bánt! Több rettenetes dolgon kell átmenned mint például nem steril körülmények között meg kell válnod néhány ujjadtól, vagy például meg akarnak sűtni, de ezeken kívül még rosszabb dolgokat kell végig nézned vagy csinálnod! Ezt a játékot inkább azoknak ajánlom akik jobban bírják a vért valamint a gyomorforgató pillanatokat!
OUTLAST:
 

SLENDRINA

Nos mondhatnám hogy ne de miért? A Slendrina egy igen érdekes játék melyben egy szellemtől kapunk agyvérzést! De komolyan srácok! Én sokáig nem mertem aludni, és nem azért mert annyira beszari lennék de.... nah jó, beszari vagyok. De higgyétek el hogy nem volt valami vicces este játszani vele, és ráadásul hangokat is hallottunk...szóval elég rossz volt. De... majd eldöntitek magatokban miután játszottatok vele. A lényeg, szedd össze a könyveket és a kulcsokat és próbálj meg kijutni.
Ha nem akarjátok megtudni, hogyan lehet elkerülni a Slendrina általi halált akkor a következő sorokat ne olvassátok el: Az egész trükkje, hogy elkell fordulni mikor jön feléd ;) Ennyi a trükk! Próbáljátok ki remélem tetszeni fog nektek :)
 
SLENDRINA:
 

DREAOUT

 

Nos lehet hogy néhányan már unjátok a szellemes játékokat, de szerintem ez is egy klasszikus "nah jó most szartam be" játék. Egy Linda nevű lánnyal vagyunk aki néhány társával és tanárával tanulmányi kirándulásra mennek. Csak hogy a város szószerint kipusztult! Találnak egy elhagyatott iskola szerű építményt, amit persze mindenképp fel akarnak fedezni! /De most komolyan, ki az a hülye aki iskolát akar felfedezni? -.-"/ Ám hirtelen furcsa dolgok történnek és Lina kebelbarátnője eltűnik... /nah jó! elhagyatott iskola (már az iskola szó is rossz) szellemváros, és még a csaj is eltűnik! én kész lettem/ és a keresésére indulnak. Ekkor találkozunk először a drága szellemünkkel aki persze ki akar nyírni mindet :D /Komolyan! ezt aztán összerakták az alkotók/ Szóval próbáljátok ki :D remélem tetszeni fog ;)